Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny
Bilde i bildekarusell

Cruise fra HONG KONG TIL Singapore

Bilde i bildekarusell

Cruise fra HONG KONG TIL Singapore

Bilde i bildekarusell

Cruise fra HONG KONG TIL Singapore

Bilde i bildekarusell

Cruise fra HONG KONG TIL Singapore

Cruise fra Hong Kong til Singapore

Bli med på et spennende cruise i Det fjerne Østen.

14. februar – 3. mars 2019

Celebrity Millenium seiler ut fra Hong Kong til Singapore den 16. februar 2019. På denne reisen får du en enestående mulighet til å oppleve noe av Østens mangfold: Taiwan med en kulturarv påvirket av Kina og Japan, nasjonalparker med høye fjell og eksotiske klippelandsbyer. Vietnam med sin berømte Halong Bay vil være et høydepunkt, men også Danang, med innbydende strender og nærhet til den gamle kongebyen Hué. Så følger to dager i Thailand. Havnebyen Laem Chabang er et godt utgangspunkt for turen til Bangkok med sine spennende kanaler og flytende markeder. Innholdsrike besøk i fascinerende Hong Kong og Singapore gir deg uforglemmelige opplevelser både før og etter cruiset. Vår reiseleder vil alltid være tilstede for å gi god informasjon, samle gruppen til hyggelig samvær og tilrettelegge for utflukter.

Skipet vårt, GTS Celebrity Millenium, er blant verdens mest elegante cruiseskip som byr på moderne luksus og innovativ design. Skipet (forresten utstyrt med miljøvennlige gassturbiner) byr på den ultimate cruisefølelsen for deg som søker det lille ekstra når det gjelder mat, utvalg av viner, utflukter og sofistikert underholdning. Om bord finner du flere bassenger, spa, utendørsterrasser, samt salonger med mange innbydende hjørner der man kan sitte og nyte livet. Du kan være så aktiv eller lat som du bare ønsker, og ved havneanløp kan du bli med på spennende utflukter og bli bedre kjent med fremmede kulturer og nær og fjern historie. Velkommen på cruise!

Dagsprogram

Dag 1: Norge – Istanbul – Hong Kong

http://norsktur.no/globalassets/asia/hong-kong/hong-kong-programbilder/hongkong_skyline.jpg

Utreise via Istanbul, derfra er det ca. 11 flytimer til Hong Kong, med to måltider med drikke, snacks og skjermbasert underholdning.

Dag 2: Velkommen til Hong Kong

http://norsktur.no/globalassets/asia/hong-kong/hong-kong-programbilder/hong-kong-temple.jpg

Vi er fremme i Østen! Velkommen til Hong Kong, Kinas mest spennende og fremadstormende og samtidig frieste, by i sør! Her venter en glitrende asiatisk metropol med utrolig vakker beliggenhet. Vi anbefaler en tur på nattmarkedet for å øve deg i pruting eller smak på den lokale spesialiteten Dim Sum, en av byens spennende matopplevelser. Overnatting på et godt hotell med sentral beliggenhet inne i sentrum.

Dag 3: Vi går om bord i Celebrity Millenium

http://norsktur.no/globalassets/cruisebater/celebrity-millenium/celebrity-millennium_i2327023.jpg

Bysafari med buss tar deg med til noen av Hong Kongs attraksjoner. Gled deg til å se de fjellrike øyene som ligger som perler på en snor i Sørkinahavet. Kontrastene er store – Chinatown og sampanbåter i Aberdeen Harbour og neonbelyste skyskrapere på begge sider av den vakre havnen. Ved lunsjtider går vi om bord i Celebrity Millenium, skipet som skal være vårt hjem de neste 14 dagene.

Dag 4: Hong Kong

http://norsktur.no/globalassets/asia/hong-kong/hong-kong-programbilder/cel_shx_hong-kong_giant-buddha_lantau-island-2.jpg

Opplev mer av Hong Kong gjennom et av skipets mange utfluktstilbud. Kanskje noen lar seg friste av en tur til øya Lantau med sine fiskerlandsbyer. Eller hva med en tur opp til Victoria Peak for å nyte panoramautsikten over den fascinerende metropolen? Mot kvelden gjør vi oss klare til å seile ut av den storslåtte havnen med kurs mot syd.

Dag 5: Til sjøs mot Taiwans hovedstad

http://norsktur.no/globalassets/cruisebater/celebrity-millenium/in_solarium2f_460a_256.jpg

Vi starter med en dags seilas mot Taiwan, østover langs Kinas kyst. Det gir oss mulighet til å bli kjent med skipets fasiliteter og aktivitetstilbud, og vi kan nyte cruisefølelsen på et skip med en «voksen touch»! Fra rikholdige måltider, timer ved bassenget og spabehandlinger, til vandreturer på dekk og en tur i fitness-studio eller på basketballbanen– mulighetene er mange.

Dag 6: Taiwan – eksotisk øyparadis like utenfor Kina

http://norsktur.no/globalassets/asia/taiwan/longshan_temple_taipei_01.jpg

Velkommen til Taiwan, den vakre øya like utenfor Kinas kyst. Her får du oppleve en spennende miks av kinesisk kultur og japansk estetikk. Den pulserende hovedstaden Taipei har mange attraksjoner å by på, blant annet den unike samlingen av kinesiske kunstobjekter som er å finne på National Palace Museum.  Skipet vårt ligger ved kai i Keelung, havnen til Taipei.

Dag 7: Oppdagelsesferd i Keelung

http://norsktur.no/globalassets/asia/taiwan/jiufen-taiwan-mindre.jpg

På et område nesten like stor som Danmark byr Taiwan på vakker og variert natur, fra fjelltopper opp til 4000 meter, dype daler og strie elver til vakre landsbyer ved kysten. Denne dagen anbefaler vi en tur til den fascinerende fjellbyen Jiufen, som har dannet filmkulisse for en rekke internasjonale filmer. Her får du et inntrykk av de bratte, grønne fjellskråningene som Taiwan er kjent for, og du kan utforske de trange smugene med sine eldgamle tradisjonelle tehus og røde papirlykter.

Dag 8: Vi setter kurs for Vietnam

http://norsktur.no/globalassets/cruisebater/celebrity-millenium/poolbar_193x127.jpg

Dagen tilbringes til sjøs, med mulighet for å benytte seg av alle aktiviteter om bord, forberede seg til neste landhugg eller rett og slett nyte livet ved bassengkanten.

Dag 9: Ankomst Halong Bay (Hanoi)

http://norsktur.no/globalassets/asia/vietnam-og-kambodsja/vietnam-og-kambodsja-programbilder/shutterstock_78891328_small.jpg

Denne dagen ankommer vi Vietnam, et land som har blitt et spennende reisemål for mange, med sine klipper og dryppsteinshuler, rismarker og nydelige palmestrender. Vi legger til i nærheten av det berømte øyriket Halong Bay nord i landet med sine flere tusen øyer og klipper. Landet «Der dragen stiger opp av vannet» har fått sin velfortjente plass på verdensarvlisten. Herfra er det muligheter for å oppleve landets hovedstad, Hanoi, med sine pagoder, en artig gamleby med kafeer og brede bulevarder som minner oss om at landet en gang var en fransk koloni.

Dag 10: Vietnam stolte kulturarv i Hue (Danang)

http://norsktur.no/globalassets/asia/vietnam-og-kambodsja/vietnam-og-kambodsja-programbilder/non-nuoc-beach.jpg

I dag legger skipet til i Danang, og nå er vi ved Vietnams smale «midje» med fjellene i vest og havet i øst.  Herfra er det mulighet for å bli med på en utflukt til Hué, den gamle keiserbyen med sin egen Forbudte By og vakre pagoder langs Perfume River. Og ønsker du å ta en svømmetur i Sørkinahavet, kan Danangs kyst by på innbydende sandstrender.

Dag 11-12: Vi reiser mot Thailand

http://norsktur.no/globalassets/cruisebater/celebrity-millenium/rooftop-terrace-460x256.jpg

Mens vi seiler sørover gjennom Sørkinahavet kan du nyte dagen og utforske flere aktiviteter om bord. Bassenger, spa-behandlinger eller en solseng – valget er ditt.

Dag 13: Ankomst Laem Chabang (Bangkok)

http://norsktur.no/globalassets/asia/thailand/programbilder/monks-1822569_1920.jpg

Vi har rundet den sørøstasiatiske halvøya og seiler nå nordover langs Kambodsjas kyst og inn i Gulfen av Thailand. Den unike asiatiske sjarmen og naturopplevelsene som Thailand har å by på, gjør at mange kommer tilbake hit gang på gang.  Denne dagen legger vi til i byen Laem Chabang, havnebyen til Bangkok, omtrent to timers kjøring fra kysten.

Dag 14: Spennende utfluktsmuligheter til Bangkok venter

http://norsktur.no/globalassets/asia/thailand/flytende-marked.jpg

Bangkok venter på å bli oppdaget! En kanaltur i den gamle bydelen Thonburi eller langs den store Chao Phraya-elven byr på uforglemmelige inntrykk, med vakre templer og palasser, men også tett innpå folkets daglige liv i de lave husene langs kanalene. Også Kongepalasset med sine fargerike spisse gavltak og Smaragdbuddhaens Tempel er et besøk verd. En dag kan bare gi smakebiter av denne mangfoldige metropolen.

Dag 15: Til sjøs

http://norsktur.no/globalassets/cruisebater/celebrity-millenium/tuscan-grille_992x744.jpg

Den siste hele dagen til sjøs går fort, med alle tilbudene du finner om bord på skipet. I dag seiler vi sydover langs østkysten av Thailand og Malaysia, med kurs for Singapore.

Dag 16-17: Singapore – Sørøst-Asias juvel

http://norsktur.no/globalassets/asia/singapore-og-malaysia/sin-mal-programbilder/singapore_river.jpg

Singapore er en tropisk øy ved ekvator hvor vi møter en moderne og dynamisk storby med røtter i asiatisk tradisjon og kulturarv. I dag er byen et av verdens viktigste økonomiske knutepunkter. På vår rundtur med buss den siste dagen, vil vi se at kontrastene er store mellom hypermoderne, elegante handlegater og små butikker og markeder. Singapores blanding av folkeraser utgjør byens spesielle karakter og vi skal få et innblikk i bydelene Chinatown, Little India og Arab Street i tillegg til britenes arv i arkitektur og tradisjon. Det blir også besøk i det spektakulære botaniske parkanlegget Gardens by the Bay. Kombinasjonen av avansert ingeniørkunst og naturens egen skjønnhet har på kort tid gjort hagen til en av byens hovedattraksjoner. Om kvelden blir det disket opp med lokale spesialiteter til middag på en lokal restaurant, før vi kjører til flyplassen der flyet til Europa har avgang rundt midnatt.

Dag 18: Ankomst Norge

Vi ankommer Norge igjen utpå ettermiddagen, fulle av uforglemmelige inntrykk fra noen av Østens mest fascinerende land.

Prisinformasjon

Turpris kr. 34 490,-

Turprisen inkluderer:
Fly Stavanger – Hong Kong / Singapore - Stavanger med SAS og Turkish Airlines
Flyavgifter (kr 4045,-) med forbehold om endring
1 natt på 4* hotell i Hong Kong inkl. frokost
Transfer til og fra flyplasser i Asia
Sightseeingtur med lokalguide i Hong Kong og Singapore
Middag i Hong Kong og Singapore med lokale spesialiteter
Inngang til Gardens by the Bay, Singapore
14 netter i innvendig dbl. lugar på Celebrity Millenium (oppgradering mulig til andre lugartyper*)
Tips, skatter og havneavgifter på skipet
Helpensjon om bord i 14 døgn (frokost, lunsj, etter middagste, middag og midnattsbuffet)
Kaffe, te, limonade, juice
Mange aktiviteter om bord og variert underholdning hver kveld
Reiseleder fra Unik Travel

Tillegg:
Enkellugar kun på forespørsel
*Oppgraderingspriser per person i dobbel lugar, som alle inkluderer drikkepakke «Classic Package» med ubegrenset mineralvann, øl, vin, drinker og spesialkaffe opptil $9 per enhet:
-Utvendig lugar kr 6 100,- per person
-Balkonglugar kr 9250,- per person
-Aquaclass lugar kr 13 990,- per person

Utflukter på cruiset (bestilles direkte hos Celebrity)
Visumkostnad Vietnam 6 USD per person per ilandstigning          

AquaClass:
Oppgradert romkategori med egen balkong og sittegruppe, en egen spa-concierge som kan booke dine behandlinger og aktiviteter ombord, spesiell LED-belysning i lugaren, som også er mer romslig enn standardlugarene om bord. Oppgraderingen gir også tilgang til restaurant BLU som kun er for AquaClass-gjester, samt spa-artikler og fri tilgang til spa-loungen the Persian Garden and Relaxation Room med mere.

28.0°