Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny

Salou - Spania med Spenst

Treningsreise med Spenst

12. – 19. oktober 2020

YOGA - BOX - KONDISJON - STYRKE - CROSS TRAINING - BOOTCAMP - STRAM OPP - DANS - MAGE/RYGG - ZUMBA - FOREDRAG - CHALLENGE - OG MYE MYE MER!

Salou har i de siste årene etablert seg som en gjenganger for solhungrige fra hele Nord-Europa, noe som gjør at den lille kystbyens befolkning øker betraktelig i sommermånedene. Salou ligger midt i hjertet av Costa Dorada, med kort avstand til flere severdigheter som Tarragona og vinregionen Priorat, den pulserende storbyen Barcelona og fjellklosteret Montserrat. Salou nyter mer enn 300 soldager i året og har flotte strender for soltilbedelse. Byen har også et solid restauranttilbud, beregnet på lokalbefolkningen.  Det er lite trolig at du finner norske flagg eller svenske “smørgossar” her, men derimot kan du få smake på alt det gode middelhavskosten har å by på.

TURPROGRAM

Hotel Sol Costa Daurada 4*

/globalassets/europa/spania/salou/salou-hotell/hotell-sol-costa-daurada/169668066.jpeg

Hotellet vårt er et 4 stjerners hotell i Salou, som har de fasiliteter som gir oss et behagelig opphold. Rommene er godt utstyrt og har balkong, og hotellet har restauranter, utendørs svømmebasseng og et velværesenter med innendørs basseng. En lang sandstrand ut mot Middelhavet ligger kun 15 min spasertur fra hotellet.

Se mer av hotellet her.

Frivillige utflukter

/globalassets/diverse/diverse-bilder/fun-swimming-swimming-pool-leisure-person.jpg

Vår erfaring med tidligere turer er at du selv bestemmer hvilke utflukter du ønsker å være med på. Noen ønsker å oppleve mest mulig når de er på ferie, mens andre koser seg ved bassengkanten, går på shopping, opplever spennende spisesteder eller ligger på stranda. I løpet av oppholdet vil  vi tilby flere forskjellige utflukter som du kan melde deg på.

Frivillig utflukt til Sitges, med vingårdbesøk

Vi tilbyr en tur til den sjarmerende fiskerbyen Sitges med et stopp på en kjent vingård med lang historie. Turen dit fra  Salou tar cirka en halvtime. Vingården ligger på området som en gang var «Via Augusta», eller «Romas handelsvei», veien som knyttet Roma til de viktigste middelhavsbyene. Derav navnet Avgvstvs.  Siden begynnelsen av 80-tallet har vingården produsert  vin og vineddik av ypperste kvalitet, godt kjent blant  verdens mesterkokker. Turen forsetter til Sitges som også er en stolt kystby med sin spesielle strandprome­nade og flotte strender. Sitges er en intim og vel­dig populær by å besøke. Den smykker seg med årlige filmfestivaler og karneval. Med sine smale gater og hvitkalkede bebyggelse, er dette en av de vakreste byen langs Costa Dorada. Restauranter og kafeer, shopping av ypperste klasse, kunstgallerier og folkeliv – her vil du trives med noen timer på egenhånd.

Frivillig utflukt til Barcelona

Barcelona er Catalonias øyensten og ligger mindre enn en times kjøring unna Salou. Sightseeingen passerer Plaza Espanya, konstruert for verdensutstillingen i 1929. Derfra videre til høyden Montjuic, hvor mange av anleggene fra olympiaden 1992 finnes. Etter et kort stopp her kjører vi videre til Mirador del Alcalde hvor utsikten over Barcelona er helt enestående. Her kan man nyte et glass Cava vin foran en vidunderlig utsikt over hele byen! Deretter går turen videre mot Via Laietana, den store gaten som deler gamle Barcelona. Nå er vi i byens sentrum, med Plaza Catalunya og Las Ramblas begynnelse. Bussen fortsetter opp Passeig de Gracia. Her ser vi noen av byens vakreste byggverk; Casa Amatller av Puig i Cadafalch, Casa Lleó Morera av Domenech i Muntaner og selvfølgelig Gaudí´s Casa Batlló og La Pedrera. Vi får også se utsiden av Sagrada Familia, Gaudís mest kjente bygg og uferdige kirke og Barcelonas mest kjente landemerke. Etter lunsj blir det mulig å utforske byen litt på egenhånd før vi returnerer til Cambrils på ettermiddagen.

Turinformasjon

Turpris Kr 8 750,- pr person


Prisen inkluderer:

Flyreise Bergen – Barcelona t/r 
Flyavgifter
1 stk innsjekket bagasje på flyreisen
Transport flyplass – hotell t/r
7 netter i dobbeltrom på Hotel Sol Costa Daurada
7 frokoster
7 middager inkl.1 glass husets vin + vann
Turistskatt
10 reiseverter fra Spenst

Flytider

12. oktober
Bergen – Barcelona 1200 – 1515

19. oktober
Barcelona – København 1230 – 1530   
Købrnhavn – Bergen 1620 – 1740

Tillegg:
Enkeltrom kr 2 300,- pr person
Tips
Reiseleder fra Unik Travel

Frivillige utflukter
Barcelona, inkl. lunsj kr 990,- pr pers.
Sitges og vingård, inkl. vinsmaking og lunsj kr 1150,- pr pers.

Prisene på utfluktene er basert på minimum 25 deltakere.

Vi tar forbehold om endring av turpris i forhold til valutakursen, endringer i flyavgifter, flytider, hotell, turprogram og eventuelle trykkfeil.

25.8°