Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny

Kom i julestemning på vakre Golsfjellet

Førjulstur til Storefjell

20.–23. November 2020

Vi skal bo på Storefjell Resort Hotel, 1001 meter over havet og omgitt av nasjonalparker. Du kan glede deg til kortreist lokal mat og kulturelle høydepunkter på julemarkedet. Lørdagen er det mulighet for å få med seg Øivind Blunck show i Storefjellhallen. I tillegg er det anledning til å ta en svingom i hotellets storstue hver kveld.

Sjelden har du mulighet til å få med deg så mye storslått natur, ekte norsk julemat og lokalt vertskap i særklasse på en gang.

Program

Dag 1: Fra Bergen via Flåm til Golsfjellet

/globalassets/europa/norge/golsfjellet/danebu-aurdal-norway-erik-odiin.jpg

Vi starter turen med buss fra Bergen sentrum. Få steder er fjord og fjell mer vakkert og dramatisk enn i Flåm. Vi får servert en velsmakende lunsj mens vi nyter panoramautsikten til Aurlandsfjorden og det fantastiske verdensarvlandskapet rundt oss. Turen går via Lærdalstunnelen og «strake vegen» til Golsfjellet. Utpå ettermiddagen ankommer vi Storefjell Resort Hotel hvor vi skal bo 3 netter. Hotellet kan by på spa, svømmehall og trimrom. Storefjell ligger strategisk plassert i spektakulære omgivelser. Naturen rundt er spektakulær med utsikt mot bla. Hardangervidda, Hallingdal, Hemsedal og Jotunheimen. Etter middag blir det anledning til en svingom i hotellets storstue med sosialt samvær foran peisen.

Dag 2: Julemarked på Gol og Øivind Blunck Show

/globalassets/europa/norge/golsfjellet/julemarked-innendors-foto-sissel-bjoroen-1900px.jpg

Etter frokost skal vi oppleve hyggelig julestemning på Gol.  Det er julegateåpning denne lørdagen med fakkeltog, servering av gløgg, julegrantenning og kulturelle innslag. Her får vi møte mer enn 50 utstillere, hvor man kan kjøpe håndverksprodukter, lokalprodusert mat, julerelaterte produkter og julebakst. I en ramme av snødekte fjell, blir dette en nydelig førjulsopplevelse for oss vestlendinger!

I kveld blir det julebord med tradisjonsrik norsk julemat på menyen. Storefjell Resort er kjent for å følge filosofien til gamle fru Nibstad, at med de beste råvarene kommer den beste maten. Etter middagen blir det i kveld anledning til å få med seg Øivind Blunck Show i Storefjellhallen. Her er det et begrenset antall billetter for salg, så det er førstemann til mølla.

(Foto: Sissel Bjørøen)

Dag 3: Tur til Fagernes og Noraker Gård & Rakfisk

/globalassets/europa/norge/golsfjellet/rakfisk1000px.jpg

Denne morgenen tar vi en tur nordover til Fagernes og Noraker Gård & Rakfisk. Her får vi en omvisning på gården hvor vi får høre om gårdshistorien, fiskeoppdrett og rakfiskproduksjon. I gårdsbutikken kan du blant annet kjøpe gravet Norakerørret, sennepssaus, varmrøkt Norakerørret og husets øl. Vi vil også få noen deilige smaksprøver.  Ettermiddagen kan du bruke slik du selv ønsker. Storefjell er kjent for sitt storslåtte langrennsløypenett og turterreng i høyfjellet. Med eller uten truger kan du innen kort tid bestige en av toppene like ved hotellet og nyte panoramautsikten, mens du tenner opp bål i en av grillhyttene i området. Kanskje frister hotellets velværeområde med basseng og boblebad? Etter middagen i kveld spiller hotellets husband opp til god dansestemning i salongen.

Dag 4: Fra Storefjell via Geilo tilbake til Bergen

/globalassets/europa/norge/golsfjellet/vinter-sno-2000px.jpg

Naturen her i høyfjellet er storslagen, og de snødekte toppene på Hallingskarvet danner en flott ramme for et fotomotiv. Vi tar et stopp for lunsj, før vi tar fatt på den siste etappen til Bergen, fulle av vinteropplevelser og god julestemning!

Turinformasjon

Turpris per person: 6 990,-


Turen inkluderer:

Turbuss av høy standard under hele turen
3 netter på Storefjell Resort Hotell i delt dobbeltrom
3 frokoster
2 lunsjer
3 middager (3-retters) derav en julebordsmeny
Kaffe/julekaker i salongen på ettermiddagene
Omvisning på Noraker Gård med smaksprøver
Levende musikk hver kveld
Reiseleder fra Unik Travel


Tillegg:
Enkeltrom kr 1 350,- per person for 3 netter
Øivind Blunck Show kr 590,- per person (begrenset antall billetter)

Alle frivillige utflukter har bindende påmelding. Vi tar forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av de frivillige utfluktene. Av smittevernhensyn fyller vi kun bussen med 25 personer.

Påmeldingsfrist 31.10.2020

Vi tar forbehold om endring i pris i forhold til avgifter, reiserestriksjoner, endringer i program, hotell, samt eventuelle trykkfeil.

-3.1°