Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny
Bilde i bildekarusell

liverpool

Bilde i bildekarusell

liverpool

Bilde i bildekarusell

liverpool

Liverpool

4. – 7. september 2020

Liverpool har vært gjennom en spennende forvandling, og ble utnevnt som verdens kulturhovedstad for 2008. Havneområdet er en historisk attraksjon og ble tatt med på UNESCOs verdensarvliste i 2004. Du kommer ikke utenom The Beatles, byens store helter, og fotballaget Liverpool som forsvarer byens ære på legendariske Anfield. Matkultur er kanskje ikke det man forbinder med England, men restauranttilbudet i Liverpool har formelig eksplodert de siste årene, og de tilbyr langt mer enn fish & chips. For ikke å snakke om pubkulturen hvor ølet står i særklasse. Mathew Street er et sikkert sted å starte kvelden og her ligger bl.a den kjente musikklubben Cavern Club hvor The Beatles hadde utallige konserter på 60-tallet.

Program

Fredag 04. september

/globalassets/europa/england/liverpool/liverpool-waterside.jpg

Vi flyr med SAS fra Bergen direkte til Manchester på kvelden. Bussen kjører oss fra flyplassen til hotellet vårt i Liverpool.

Liverpool

/globalassets/europa/england/liverpool/the20beatles20story1.jpg

I dag skal vi bli med på en byvandring med lokalguide for å bli bedre kjent i Liverpool. Byens sentrum er forholdsvis kompakt slik at man kan gå til de fleste attraksjoner. Byen som i utgangspunktet var en liten fiskelandsby er i dag først og fremst kjent for sine store sønner John, Paul, George og Ringo. I løpet av de siste 10 årene har byens hotell og restauranter fordoblet seg, og forfalne lagerbygg er gjort om til museer, shoppingsenter og barer. Vi skal få høre om utviklingen i denne havnebyen som har hatt sine oppturer og nedturer, og vi skal selvsagt også få høre historier om byens stolthet The Beatles og fotballaget Liverpool.

Hotell: Aloft Liverpool By Marriott 4*

/globalassets/europa/england/liverpool/aloft-hotel-liverpool.jpg

Aloft Liverpool er et hipt hotell som ligger i et ikonisk bygg like ved Moorfields jernbanestasjon og en halv kilometer fra Liverpool Lime Street Station. Hotellet har restaurant, bar, treningssenter, kveldsunderholdning og gratis WiFi. Les mer om hotellet her.

Mandag 07. september:

På ettermiddagen kjører bussen oss fra Liverpool til flyplassen i Manchester hvor vi har direktefly med SAS tilbake til Bergen.

Turinformasjon

Turpris kr 6 590,- per person


Inkludert i prisen:

Fly t/r Bergen – Manchester
Flyavgifter Kr 1060 (med forbehold om endringer)
Transport flyplass – hotell t/r
3 netter i dobbeltrom på Hotel Aloft, Liverpool
3 frokoster
1 middag
Byvandring med lokalguide
Reiseleder fra Unik Travel


Tillegg:
Enkeltrom kr 1 500,-
Øvrige måltider og aktiviteter

Vi tar forbehold om endring av turpris i forhold til valutakursen, endringer i flyavgifter, turprogram og eventuelle trykkfeil.

16.2°