Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny
Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Cruise i Adriaterhavet

Opplev Italia, Slovenia, Kroatia og Albania med flotte MSC Musica

20. – 25. mai 2019

Bli med på denne fasinerende reisen hvor du får det beste av Europa – fra historiske byer til romantisk idyll. Det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise: du sjekker inn, pakker ut én gang, og flyter i luksus fra én verden til en annen. Opplev alt fra vakre øyer og spennende byer til ulike tidsepoker og kulturer. MSC har familievennlig filosofi som tilbyr et variert program med aktiviteter, underholdning og sosiale arrangementer skreddersydd for alle aldersgrupper.

Dagsprogram

Dag 1: Bergen – Venezia, Italia

/globalassets/cruisebater/msc-musica/msc_musica_2.jpg

Vi flyr fra Bergen via Amsterdam til Venezia, og vel fremme står bussen vår klar til å kjøre oss til havnen for ombordstigning på MSC Musica som skal være vårt hjem de neste dagene. Vi tror du vil trives på dette klassiske og flotte skipet. Her er flere restauranter, spa-avdeling, svømmebasseng, butikker, casino og hyggelige kafeer. Om kveldene er det variert underholdning. Livet om bord skal nytes i tillegg til at det blir anledning til å bli med på utflukter i byene som anløpes. Vi ønsker velkommen ombord og håper du vil trives og la deg skjemme bort på vår flotte cruisereise.

Dag 2: Koper, Slovenia

/globalassets/europa/slovenia/slovenia-programbilder/04_matkunst.jpg

Havnebyen Koper ligger 5 km sør for den Italienske grensen, og når du vandrer rundt i den historiske gamlebyen vil du oppdage at det er stor italiensk innflytelse med smale gater, små torg og flott arkitektur. Tar du turen til Tito torget kan du gå opp i klokketårnet hvor du får en flott utsikt over byen. Hele det historiske sentrum er beundringsverdig, med flotte gotiske bygninger fra middelalderen, samt renessanse, barokk og neo-klassiske bygninger. Det er også mulig å bli med på en utflukt til Slovenias flotte hovedstad Ljubljana. Her kan man utforske byen med en tur langs elven, besøke den flotte Tivoli-hagen eller slottet som troner over byen.

Dag 3: Zadar, Kroatia

/globalassets/diverse/diverse-bilder/fotolia_17799780_xl.jpg

Zadar er den gamle hovedstaden i Dalmatia, og her finner du en flott kombinasjon av gammel middelaldersk arv med et livlig kafé- og uteliv. Det er en hyggelig by med gågater hvor du kan spasere rundt mellom butikker og restauranter, og tar du en tur ned på strandpromenaden kan du også få oppleve det såkalte Sea Organ. Designet av den lokale arkitekten Nikola Bašić og ferdigstilt i 2005 består orgelet av en bred steintrapp nedover mot sjøen. Bølge bevegelser presser luft gjennom en rekke undervannsrør og produserer et utvalg av musikalske toner.

Kroatia har ikke så mange sandstrender å by på, noe som gjør at vannet her er noe av det klareste i hele Europa, men i Zadar finner du noen av de beste strendene i hele Kroatia. 

Dag 4: Sarande, Albania

Durres. Albania

Takket være de vakre naturlige omgivelsene, med flotte strender av små naturstein og et fantastisk blått hav, har Sarande blitt et av de mest populære turistmål langs hele den albanske kysten. Byen ligger øst for Korfu, og fra sjøsiden kan man se over til den greske øya. I sentrum av byen finnes det en rekke restauranter, butikker og kafeer, og byen er like livlig på dagen som på kvelden. For de som er interessert i historie er Butrint stedet å besøke. Oldtidsbyen ligger ca 30 minutter fra Sarande og står på UNESCOs verdensarvliste. Bymuren rundt Butrint ble bygd ca 300 BC og ble erobret av romerne under Julius Cæsar. Den gamle festningsbyen er blitt restaurert og man finner blant annet rester av et romersk bad, et amfiteater, et kapell og en basilika.  

Dag 5: Dubrovnik, Kroatia

/globalassets/europa/kroatia/kroatia-store-bilder/dubrovnik_gate_msc.jpg

Dubrovnik er uten tvil en av de vakreste byer ved Middelhavet. Utsikten over gamlebyen med sine verdenskjente terrakottafargede teglsteinstak, Adriaterhavets varierte blåtoner, palmene som stikker opp mellom husene, de kronglete gatene med sine sjarmerende restauranter – dette innbyr til opplevelser man ikke glemmer. Det er bare en halvtime til nabolandet Montenegro i sør, og i tillegg byr båtlivet på mange muligheter i den flotte skjærgården som omkranser byen.

Dag 6: Venezia – Bergen

/globalassets/europa/italia/venezia/venezia-programbilder/09_venezia_grand-canal.jpg

Mange dager med opplevelser og inntrykk nærmer seg slutten, men turen er ikke helt over ennå. Vi skal få oppleve nydelige Venezia før bussen kjører oss til flyplassen og hjemreise på ettermiddagen.  Vi har bodd godt, spist velsmakende måltider, blitt underholdt om bord og oppdaget og blitt imponert over nye steder. Mens vi svever over Europa mot Norge og Bergen koser du deg med gode minner fra en ferie hvor du har fått opplevelser og er tatt godt vare på - så vel av besetningen ombord på cruiseskipet som av vår reiseleder.

Prisinformasjon

Turpris kr 11.500,- pr. pers.

Turprisen inkluderer:
Fly Bergen – Venezia tur/retur
Flyavgifter
Transport flyplass-skip t/r
5 netters cruise i dbl. innv. Bella lugar
Reiseleder fra Unik Travel

Cruiset inkluderer:
Helpensjon om bord (frokost, lunsj, ettermiddagste og middag). Mange aktiviteter om bord og variert underholdning hver kveld

Tillegg:
Utvendig Fantastica* lugar kr 1430,- pr. pers.
Balkong Bella lugar kr 1880,- pr. pers.
Balkong Fantastica* lugar kr 2375,- pr. pers.
Enkel og familielugar på forespørsel
Skatt og tips om bord, 10 EUR pr. dag pr. pers.

Vi tar forbehold om endring av turpris i forhold til valutakursen, endringer i program og flytider og eventuelle trykkfeil.

*En lugar i kategorien FANTASTICA gir fordeler som gratis frokost på lugaren, 24 timers roomservice, 50% rabatt på fitness-klasser (yoga e.l.) samt generelt en litt bedre lugar med høyere komfort, m.m. Alle ekstrafordeler forbundet med FANTASTICA bestilles ombord på skipet.

18.7°