Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny
Bilde i bildekarusell

cruise i adriaterhavet

Bilde i bildekarusell

cruise i adriaterhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Adriaterhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i adriaterhavet

Cruise i Adriaterhavet

Opplev Italia, Slovenia og Kroatia med flotte MSC Lirica

14. – 18. september 2020

Bli med på denne fasinerende reisen i Europa – fra historiske byer til romantisk idyll. Det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise: du sjekker inn, pakker ut én gang, og flyter i luksus fra én verden til en annen. Opplev alt fra vakre øyer og spennende byer til ulike tidsepoker og kulturer. MSC har familievennlig filosofi som tilbyr et variert program med aktiviteter, underholdning og sosiale arrangementer skreddersydd for alle aldersgrupper.

Dagsprogram

Dag 1: Bergen – Venezia, Italia

/globalassets/europa/italia/venezia/venezia-programbilder/venezia-gondoler-og-markuskirken-1000px.jpg

Vi flyr fra Bergen via Amsterdam til Venezia, og vel fremme står bussen vår klar til å kjøre oss til havnen for ombordstigning på MSC Lirica som skal være vårt hjem de neste dagene. Vi tror du vil trives på dette klassiske og flotte skipet. Her er flere restauranter, spa-avdeling, svømmebasseng, butikker, casino og hyggelige kafeer. Om kveldene er det variert underholdning. Livet om bord skal nytes i tillegg til at det blir anledning til å bli med på utflukter i byene som anløpes. Vi ønsker velkommen ombord og håper du vil trives og la deg skjemme bort på vår flotte cruisereise.

Dag 2: Split, Kroatia

/globalassets/europa/kroatia/kroatia-store-bilder/split-kroatia.jpg

Split er den nest største byen i Kroatia og ligger flott til ved Adriaterhavet. Byen er blant annet kjent for sitt utvalg av imponerende arkeologiske levninger og er en by med rik historie.  Det diokletianske palasset er en av de best bevarte kongelige residensene etter Romerrike og er absolutt verdt et besøk. Ønsker du å spise lunsj utenfor skipet er sjømat et must!

Dag 3: Zadar, Kroatia

/globalassets/europa/kroatia/kroatia-store-bilder/zadar_kunstverk-2000px.jpg

Zadar er den gamle hovedstaden i Dalmatia, og her finner du en flott kombinasjon av gammel middelaldersk arv med et livlig kafé- og uteliv. Det er en hyggelig by med gågater hvor du kan spasere rundt mellom butikker og restauranter, og tar du en tur ned på strandpromenaden kan du også få oppleve det såkalte Sea Organ. Designet av den lokale arkitekten Nikola Bašić og ferdigstilt i 2005 består orgelet av en bred steintrapp nedover mot sjøen. Bølge bevegelser presser luft gjennom en rekke undervannsrør og produserer et utvalg av musikalske toner. Kroatia har ikke så mange sandstrender å by på, noe som gjør at vannet her er noe av det klareste i hele Europa, men i Zadar finner du noen av de beste strendene i hele Kroatia.

Dag 4: Koper, Slovenia

/globalassets/europa/slovenia/slovenia-store-bilder/koper-slovenia-shutterstock-2000px.jpg

Havnebyen Koper ligger 5 km sør for den Italienske grensen, og når du vandrer rundt i den historiske gamlebyen vil du oppdage at det er stor italiensk innflytelse med smale gater, små torg og flott arkitektur. Tar du turen til Tito torget kan du gå opp i klokketårnet hvor du får en flott utsikt over byen. Hele det historiske sentrum er beundringsverdig, med flotte gotiske bygninger fra middelalderen, samt renessanse, barokk og neo-klassiske bygninger. Det er også mulig å bli med på en utflukt til Slovenias flotte hovedstad Ljubljana. Her kan man utforske byen med en tur langs elven, besøke den flotte Tivoli-hagen eller slottet som troner over byen.

Dag 5: Venezia – Bergen

/globalassets/europa/italia/venezia/venezia-programbilder/rialtobroen_venezia.jpg

Mange dager med opplevelser og inntrykk nærmer seg slutten, men turen er ikke helt over ennå. Vi skal få oppleve nydelige Venezia før bussen kjører oss til flyplassen og hjemreise på ettermiddagen.Vi har bodd godt, spist velsmakende måltider, blitt underholdt om bord og oppdaget og blitt imponert over nye steder. Mens vi svever over Europa mot Norge og Bergen koser du deg med gode minner fra en ferie hvor du har fått opplevelser og er tatt godt vare på - så vel av besetningen ombord på cruiseskipet som av vår reiseleder.

Turinformasjon

Turpris kr 10 990,- pr. pers.


Turprisen inkluderer:

Fly Bergen – Venezia tur/retur
Flyavgifter kr 712,- (med forbehold om endringer)
Transport flyplass-skip t/r
4 netters cruise i dbl. innv. Bella lugar
Sightseeing i Venezia
Reiseleder fra Unik Travel

Cruiset inkluderer:
Helpensjon om bord (frokost, lunsj, ettermiddagste og middag). Mange aktiviteter om bord og variert underholdning hver kveld


Tillegg:
Innvendig Fantastica* lugar kr 450,- pr.pers.
Utvendig Fantastica* lugar kr 1490,- pr. pers.
Balkong Fantastica* lugar kr 3290,- pr. pers.
Suite balkong Fantastica* lugar kr 4650,- pr pers.
Enkel og familielugar på forespørsel
Skatt og tips om bord, 10 EUR pr. dag pr. pers

26.1°