Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny
Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Cruise i Middelhavet

Opplev Italia, Hellas og Kroatia med flotte MSC Lirica.

18. - 25. mai 2018

Bli med på denne fasinerende reisen hvor du får det beste av Europa – fra historiske byer til romantisk idyll. Det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise: du sjekker inn, pakker ut én gang, og flyter i luksus fra én verden til en annen. Opplev alt fra vakre øyer og spennende byer til ulike tidsepoker og kulturer. MSC har familievennlig filosofi som tilbyr et variert program med aktiviteter, underholdning og sosiale arrangementer skreddersydd for alle aldersgrupper.

Program

Dag 1: Bergen – Venzia, Italia

/globalassets/europa/venezia/venezia-programbilder/09_venezia_grand-canal.jpg

Vi flyr fra Bergen via København til Venezia, og vel fremme står bussen vår klar til å kjøre oss til havnen for ombordstigning på MSC Lirica som skal være vårt hjem de neste dagene. Vi tror du vil trives på dette klassiske og flotte skipet. Her er flere restauranter, spa-avdeling, svømmebasseng, butikker, casino og hyggelige kafeer. Om kveldene er det variert underholdning. Livet om bord skal nytes i tillegg til at det blir anledning til å bli med på utflukter i byene som anløpes. Vi ønsker velkommen ombord og håper du vil trives og la deg skjemme bort på vår flotte cruisereise.

Dag 2: Bari, Italia

Bari ligger i Italias hæl og er berømt for strendene, det kuperte bylandskapet og den fantastiske maten. Byen blir stadig mer populær som reisemål for turister. Den er handelssentrum og administrativ hovedstad i Puglia. Baris mest berømte bygninger representerer bysantinsk kunst, normannisk og arabisk kultur som impulser fra Anjou og Pisa. Den har en strålende, glamorøs arkitektur. Den fantastiske basilikaen fra 1200- tallet utmerker seg spesielt. Den er dedikert til byens helgen, Sankt Nicholas.

Dag 3: På sjøen

/globalassets/cruisebater/msc-lirica/msc_lirica_spa_avdeling.jpg

Livet om bord på et cruiseskip kan være deilig avslappende eller fylt med tett program - valget er ditt. Noen starter dagen med å se soloppgangen og nyte en tidlig kopp kaffe på dekk, mens andre spiser en senere frokost i spisesalen. Romservice hele døgnet gjør at du eventuelt kan spise frokost på lugaren. Alle dager har forskjellige tilbud og aktiviteter. Butikker og taxfreeutsalg frister med et variert utvalg varer. Om kvelden møtes vi til felles middag.

Dag 4: Mykonos, Hellas

/globalassets/europa/hellas/hellas-store-bilder/gresk_salat_shutter.jpg

Få greske øyer er så vakre som Mykonos med sine hvitkalkede hus og perfekte sandstrender. Øya er kjent for å være trendy og luksuriøs, men samtidig laid back. Her kombinerer du sol og bad med de beste restaurantene og mest trendy barene. Etter å ha besøkt en av de mange strendene som ligger i nærheten av Mykonos by er det perfekt å spasere rundt og kikke litt i butikker før middagen. Byen er kjent for sine koselige, trange gater med tavernaer som serverer fantastisk gresk mat. Det ligger også mange bra restauranter i havnen hvor du også kan nyte solnedgangen.

Dag 5: Heraklion, Hellas

/globalassets/europa/hellas/hellas-programbilder/09_12-stemning.jpg

Heraklion er hovedstad på Kreta og er en viktig havneby på den greske øya. Store deler av sentrum er i dag bilfri og et godt utgangspunkt for en byvandring er havneområdet. Her kan du også nyte atmosfæren på en av de hyggelige kafeene. Høydepunktet under et besøk i Heraklion er nok turen til det minoiske ruinpalasset i Knossos, der man tror at Minotaurus’ labyrintoriginal finnes. Dette er det største arkeologiske stedet på Kreta, og antagelig det seremonielle og politiske senter til minoisk kultur

Dag 6: Korfu, Hellas

/globalassets/europa/hellas/hellas-store-bilder/gresk_katt_shutter.jpg

Korfu er en av de frodigste og vakreste øyene i Hellas, og er blant annet kjent for sang og musikk. En rekke velrennomerte forfattere og diktere har skrevet om øya etter å ha kommet hit på grunn av den utrolig vakre naturen. Er du i det eventyrlystne hjørnet, anbefales en tur på jeepsafari for å se nærmere på de lokale landsbyene. Eller hva med en tur til flere av de bortgjemte buktene kjent for sitt klare vann, ideelle for bading.

Dag 7: Dubrovnik, Kroatia

/globalassets/europa/kroatia/kroatia-store-bilder/dubrovnik_gate_msc.jpg

Dubrovnik er uten tvil en av de vakreste byer ved Middelhavet. Utsikten over gamlebyen med sine verdenskjente terrakottafargede teglsteinstak, Adriaterhavets varierte blåtoner, palmene som stikker opp mellom husene, de kronglete gatene med sine sjarmerende restauranter – dette innbyr til opplevelser man ikke glemmer. Det er bare en halvtime til nabolandet Montenegro i sør, og i tillegg byr båtlivet på mange muligheter i den flotte skjærgården som omkranser byen.

Dag 8: Venezia - Bergen

Mange dager med opplevelser og inntrykk nærmer seg slutten. Vi har bodd godt, spist velsmakende måltider, blitt underholdt om bord og oppdaget og blitt imponert over nye steder. Mens vi svever over Europa mot Norge og Bergen koser du deg med gode minner fra en ferie hvor du har fått opplevelser og er tatt godt vare på - så vel av besetningen ombord på cruiseskipet som av vår reiseleder.

Prisinformasjon

Turpris kr 14 600 pr. pers.

Turprisen inkluderer:

 • Fly Bergen – Venezia t/r
 • Flyavgifter kr 1470,- (m/forb. om endringer)
 • Transport fl yplass-skip t/r
 • 7 netters cruise i dbl. innv. Bella lugar
 • Reiseleder fra Unik Travel

Cruiset inkluderer:
Helpensjon om bord (frokost, lunsj, ettermiddagste og middag). Mange aktiviteter om bord og variert underholdning hver kveld.

Tillegg:

 • Innvendig Fantastica* lugar kr 500,- pr. pers.
 • Utvendig Fantastica* lugar kr 1850,- pr. pers.
 • Balkong Fantastica* lugar kr 3750,- pr. pers.
 • Suite Balkong Fantastica* lugar kr 5000,- pr. pers.
 • Enkel og familielugar på forespørsel
 • Skatt og tips om bord, 10 EUR pr. dag pr. pers.

*En lugar i kategorien FANTASTICA gir fordeler som gratis frokost på lugaren, 24 timers roomservice, 50% rabatt på fi tness-klasser (yoga e.l.) samt generelt en litt bedre lugar med høyere komfort, m.m. Alle ekstrafordeler forbundet med FANTASTICA bestilles ombord på skipet.

15.8°