Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny
Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Bilde i bildekarusell

Cruise i Middelhavet

Cruise i Middelhavet

Opplev Spania, Frankrike, Italia og Malta om bord på MSC Meraviglia

9. – 16. mars 2018

Bli med på denne fasinerende reisen hvor du får det beste av Europa – fra historiske byer til romantisk idyll. Det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise: du sjekker inn, pakker ut én gang, og flyter i luksus fra én verden til en annen. Opplev alt fra vakre øyer og spennende byer til ulike tidsepoker og kulturer.

MSC har familievennlig filosofi som tilbyr et variert program med aktiviteter, underholdning og sosiale arrangementer skreddersydd for alle aldersgrupper.

Program

Dag 1: Bergen – Barcelona, Spania

/globalassets/europa/cruise-i-middelhavet/cruise-i-middelhavet-programbilder/barcelona_sagrada_familia.jpg

Vi flyr fra Bergen via Oslo til Barcelona, og vel fremme står bussen vår klar til å kjøre oss til havnen for innsjekk på MSC Meraviglia som skal være vårt hjem de neste dagene. Vi tror du vil trives på dette fantastiske nye og flotte skipet. Her er flere restauranter, spa-avdeling, svømmebassenger, butikker, casino og hyggelige kafeer. Om kveldene er det variert underholdning. Livet om bord skal nytes i tillegg til at det blir anledning til å bli med på utflukter i byene som anløpes. Vi ønsker velkommen ombord og håper du vil trives og la deg skjemme bort på vår flotte cruisereise.

Dag 2: Marseille, Frankrike

/globalassets/europa/cruise-i-middelhavet/cruise-i-middelhavet-programbilder/marseille_old_port.jpg

Marseille er Frankrikes nest største by og hovedstad i regionen Provence-Alpes-Cote d’Azur ved den sørøstlige kysten. Den sterke mistralvinden holder luften klar og ren, og mange berømte kunstnere har latt seg lokke hit av miljøet og atmosfæren. Til tross fro at Marseille er den økonomiske og industrielle hovedstaden i Frankrike, har den bevart sine gamle tradisjoner og sin kultur, noe som viser seg i marseillanernes måte å leve på og deres utallige museer, teatre og operahus.

Dag 3: Genova Italia

/globalassets/europa/cruise-i-middelhavet/cruise-i-middelhavet-programbilder/genova_istock.jpg

Midt mellom land og hav, med en virksom havn, ligger byen Genova på vestkysten av Italia. Byens fortid er lett synlig i form av en rekke slott og de antikke, terasseformede skråningene i omgivelsene. Genova har mange sider. Det er både en moderne storby og en streng vokter av kunstnerisk arv, for ikke å snakke om et travelt handelssted med flere hundre år gamle parker som er perfekte for avslapping. Kjenner du Genova fra før? Da kan en utflukt til det flotte «jetset» stedet Portofino på den italienske riviera være tingen.

Dag 4: Civitavecchia og Roma, Italia

Civitavecchia heter havnen som ligger omtrent en time fra Roma, Italias hovedstad. Roma betyr historie, og her finnes det en enestående konsentrasjon av historiske legender og monumenter kombinert med flotte shoppinggater. Så fyll dagen med kultur, besøk Vatikanet og se flotte Peterskirken og Det sixtinske kapell! Fortsett videre til Colosseum som regnes som et av de meste imponerende byggverkene i verden, og sist men ikke minst ta en pause ved Trevifontenen som er den største og mest berømte fontenen i Roma - eller sett deg på den imponerende Spansketrappen og bare nyt livet!

Dag 5: Palermo, Sicilia, Italia

/globalassets/europa/cruise-i-middelhavet/cruise-i-middelhavet-programbilder/palermo.jpg

Palermo er hovedstaden på den italienske øya Sicilia. Fordi den er så vakker og av viktig historisk betydning, er øya viden kjent som et flott feriemål. En gang i tiden var Palermo et viktig sentrum i Middelhavet, og rester fra denne storhetstiden er fortsatt synlige i byen. Byen er stor, vidstrakt og fargerik og ligger på sletten Conca d’Oro (Gyllent skjell) mellom to praktfulle odder. På grunn av sin eklektiske fortid, kan Palermo skilte med en spennende blanding av kulturer. Mange gamle monumenter eksisterer den dag i dag og bidrar til byens unike utseende. Palermo byr også på gode shoppingmuligheter. Hvis du vil ha en hyggelig suvenir med deg hjem, bør du ta turen til gatemarkedet “Capo”.

Dag 6: Valletta, Malta

/globalassets/europa/malta/malta-store-bilder/valletta_malta.jpg

Valletta er hovedstaden på Malta, beliggende strategisk mellom Europa og det afrikanske kontinentet og har igjennom tidende tiltrukket seg forskjellige folkeslag. Personligheter som Odyssevs, apostelen Paulus, Napoleon og Lord Nelson er blant dem som har satt sin farge på øyas omskiftende historie. Du kan fornemme et helt millennium gjennom alle de overraskende tingene som venter på å bli oppdaget på denne øya. Og uansett hvor du går, gir natur og arkitektur deg en herlig opplevelse. Fargene er slående: De honninggule steinene står i fin kontrast til Middelhavets dypeste blåfarge. I tillegg til hovedstaden Valletta, kan de små sjarmerende byene Rabat, Mosta og Mdina så absolutt anbefales å besøkes. Jeeptur rundt på øya er også mulig, samt et havnecruise med vinsmaking.

Dag 7: På sjøen

Etter mange dager ombord er du blitt godt kjent med dette luksusskipet og du har funnet ut hvor du trives best. En solstol på dekk med en god bok kan gi deg deilige formiddagstimer, før du entrer skipets bugnende lunsjbuffet som ligger vegg i vegg med soldekket. En ettermiddagslur på lugaren som hver dag er ryddet og innbydende kan kanskje friste, før du kanskje møter medreisende i en av skipets hyggelige barer for en drink før kveldens middag. Du har også blitt godt kjent med kelnerne i spisesalen som gir deg innføring i gode og spennende menyer hver kveld.

Dag 8: Barcelona – Bergen

/globalassets/europa/barcelona/barcelona-programbilder/barcelona_havn.jpg

Mange dager med opplevelser og inntrykk nærmer seg slutten. Vi har bodd godt, spist velsmakende måltider, blitt underholdt om bord og oppdaget og blitt imponert over nye steder. Mens vi svever over Europa mot Norge og Bergen koser du deg med gode minner fra en ferie hvor du har fått opplevelser og er tatt godt vare på - så vel av besetningen ombord på cruiseskipet som av vår reiseleder.

Prisinformasjon

Turpris kr. 10 900,- pr. pers.

Turprisen inkluderer:
Fly Bergen – Barcelona tur/retur
Flyavgifter (kr. 1 227,-)
Transport fl yplass-skip t/r
7 netters cruise i dbl. innv. Bella lugar
Reiseleder fra Unik Travel
Cruiset inkluderer:
Helpensjon om bord (frokost, lunsj, ettermiddagste og
middag). Mange aktiviteter om bord og variert underholdning
hver kveld

Tillegg:
Utvendig Bella lugar kr 1250,- pr.pers.
Utvendig Fantastica* lugar kr 2100,- pr. pers.
Balkong Bella lugar kr 2800,- pr. pers.
Balkong Fantastica* lugar kr 3700,- pr. pers.
Enkel og familielugar på forespørsel
Skatt og tips om bord, 10 EUR pr. dag pr. pers.

Vi tar forbehold om endring av turpris i forhold til
valutakursen, endringer i fl yavgifter, turprogram og eventuelle trykkfeil.

13.9°