Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny
Bilde i bildekarusell

Albir & Costa Blanca

Bilde i bildekarusell

Albir & Costa Blanca

Bilde i bildekarusell

Albir & Costa Blanca

Bilde i bildekarusell

Albir & Costa Blanca

Bilde i bildekarusell

Albir & Costa Blanca

Bli med til Albir og Costa Blanca

med utflukter til Alicante og Valencia

9. – 20. september 2019

På solrike Costa Blanca er det godt å være turist. Her er det kort vei mellom sjø og fjell og alt imellom. Her kan man nyte stillheten og tilbringe late dager på stranden, eller oppleve vibrerende storby med vakre, majestetiske bygninger av både ny og gammel dato. Hotell ved sjøen med alle fasiliteter, velsmakende spansk mat og god drikke i kombinasjon med hyggelige medreisende og et godt klima – hva mer kan man egentlig ønske seg?

Bienvenido a España!

Program

Vi reiser til sol og varme

/globalassets/europa/alicante/albir-og-costa-blanca/albir-programbilder/bahia-albir-altea_albir-playa-hotel-022.jpg

Avreise: Bergen – Albir
Vi flyr med direktefly fra Bergen til Alicante.

Utflukter
I løpet av oppholdet i Spania tilbyr vi deg mange spennende utflukter. Costa Blanca bugner av skjulte perler og velkjente steder vi bare MÅ besøke.

Alicante

/globalassets/europa/alicante/alicante-programbilder/alicante-handlegate.jpg

Vi starter dagen med sightseeing i buss og fortsetter etterhvert til fots. Vi får med oss den flotte promenaden «Paseo de Las Palmeras», gamlebyen og Castillo de Santa Bárbara, hvor det er flott utsikt over hele byen. Etter sightseeingen blir det tid på egenhånd til å spise lunsj, og kanskje det frister med litt shopping eller besøk i ett av de mange flotte museene?

Bodega Mendoza m/vinsmaking

/globalassets/diverse/diverse-bilder/shutterstock_81667708.jpg

Denne vingården startet på slutten av 70-tallet, da Enrique Mendoza bestemte seg for å lage vin til familieforbruk. Snart ble hans vin veldig kjent i området og i dag selges vinene både på det nasjonale og internasjonale markedet. Det blir smaking av 7 ulike vin, samt servering av litt snacks. Etterpå blir det litt tid på egenhånd i den hyggelige kystbyen Altea.

Båttur til Tabarca

/globalassets/europa/spania/islatabarka.jpg

På Tabarca bor det ca 100 innbyggere, og det er den minste av de bosatte øyene i Spania. Den er 1,8 km lang og 400 meter bred. Det sies at den har vært bebodd av alt fra apostelen Paulus, til pirater som skjulte seg her på 1700-tallet. Den har et variert marint dyreliv, og er i dag et verna reservat. Turen ut hit går med katamaran (ca 1,5 time hver vei), og vel fremme kan tiden brukes til å bade eller spasere rundt på egenhånd. Det er en rolig fiskelandsby med et gammelt fort, flere sjømatrestauranter, grotter og tidevannsbasseng.

Guadalest

/globalassets/europa/alicante/albir-og-costa-blanca/albir-programbilder/guadalest-el-castillio.jpg

Vi kjører gjennom grønnkledde fjell og daler, og stopper underveis for å beundre den fantastiske utsikten over Guadalest og fjellene. Her får vi også mulighet til å prøvesmake Moscatel-vin, appelsinjuice og lokal honning. Vel fremme i Guadalest blir det litt tid på egenhånd til å besøke byens museer, shoppe eller sitte på en lokal kafé og nyte livet i en ekte spansk pueblo.

Valencia

/globalassets/europa/valencia/valencia-programbilder/01_valencia_katedral.jpg

Valencia, en stor og flott by med rik historie og mange severdigheter, venter på oss i dag. Vi får se Vitenskapssenteret fra utsiden, og vi besøker gamlebyen med den flotte katedralen, rådhuset og «Lonja de la Seda», den gamle silkebørsen hvor silke ble solgt fra 14-1800 tallet. Vi stikker også innom «Mercado Central», den store og innholdsrike markedshallen med fargerike boder som selger fisk og kjøtt, frukt, grønnsaker og krydder. Det blir noe tid på egenhånd til å spise lunsj før vi drar tilbake til Albir.

Hjemreise: Albir – Bergen

Vi flyr med direktefly fra Alicante til Bergen.

Prisinformasjon

Turpris kr 12.990,- per person

Turprisen inkluderer:
Direktefly Bergen – Alicante t/r
Flyavgifter kr 300,- (med forbehold om endringer)
Transfer flyplass – hotell t/r
11 netter i standard dbl.rom på Albir Playa Hotel & Spa
11 frokoster
11 middager, inkl.1 glass vin
Reiseleder fra Unik Travel

Tillegg:
Enkeltrom kr 2800,-
Tips

Frivillige utflukter:
Alicante kr 400,- pr. pers.
Bodega Mendoza m/vinsmaking kr 550,- pr. per.
Valencia kr 490,- pr. pers.
Guadalest kr 350,- pr pers.
Båttur til Tabarca kr 650,- pr pers.

Prisene er basert på minimum 20 deltakere

Albir Playa Hotel & Spa
Albir Playa Hotel & Spa er et moderne hotell i sentrum av Albir. Stranden Albir Playa ligger i gåavstand og naturparken Sierra Gelada er perfekt for spaserturer. De moderne rommene er utstyrt med balkong, klimaanlegg, gratis Wi-Fi, minibar og satellitt-TV. Hotellet har basseng, treningsstudio og et innbydende spa-senter. Frokost- og middagsbuffet serveres i Restaurant Albatros.

26.7°