Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny

Eventyrlig nyttårsfeiring i Flåm

En annerledes opplevelse - et minne for livet!

30. desember 2020 – 1. januar 2021

Fretheim Hotel holder åpent i julen og har gleden av å kunne invitere både til en hyggelig nyttårsfeiring samt et eksklusivt cruise på fjorden nyttårsaften. Du får en unik mulighet til å seile inn i nyåret, omgitt av det vakre UNESCOs verdensarv landskapet, om bord på Future of the Fjords. Herfra kan du se fyrverkeri fra et fjordperspektiv.

Inne kan du nyte live musikk, danse eller synge nyåret i møte, eller bare sette deg ned, slappe av og nyte atmosfæren med familien eller vennene dine. Fartøyet har store panoramavinduer og god plass til alle på dekk, og gir deg en fantastisk utsikt til land og fyrverkeriet ved midnatt, uansett om du velger å holde deg inne eller ute. Få steder er fjord og fjell mer vakker og dramatisk enn i Flåm. Fretheim Hotel er et sted der en både kan se, smake, lytte og ta inn over seg noe av den mest storslåtte naturen Norge har å by på.  Fretheim Hotel ble bygget i sveitserstil på slutten av 1800-tallet.

Gjennom årene har hotellet blitt utvidet i takt med turiststrømmen. Den eldste delen av hotellet er restaurert med vakre detaljer, med peiser og antikke møbler både i stuer, bibliotek og de historiske gjesterommene. Alle hotellets 122 rom har flott utsikt mot fjord eller fjell. Ta med dine kjære og opplev en annerledes nyttårsfeiring og få med deg minner for livet.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Bergen til Flåm

/globalassets/europa/norge/flam/vinter-fretheimhotel.jpg

Bussen har avreise fra Bergen bystasjon, og det vil bli stopp underveis. Vi ankommer Flåm tidlig ettermiddag hvor vi sjekker inn på Fretheim Hotell, som er medlem av De
historiske hoteller. Vi i samles til felles middag på hotellet.

Dag 2 : Nyttårsfeiring

/globalassets/europa/norge/flam/vision_winter_sverrehjornevik-18230.jpg

Etter en lang og god frokost kan du nyte denne dagen før vi sammen skal feire det nye året velkommen.  Vi ser frem til en deilig middagsbuffet og nyttårscruise. Her blir det fyrverkeri og dans med god stemning. Etter cruiset kan du fortsette feiringen av nyttår i Lobby Bar på Fretheim Hotel   

                  

Dag 3: Hjemreise

Etter noen fine dager med hyggelig og sosialt samvær setter vi kurs igjen mot Bergen.

Turinformasjon

Turpris kr 4950,- per person i delt dobbeltrom


Inkludert i turprisen:

Busstransport Bergen – Flåm t/r
2 netter på Fretheim Hotel
2 frokoster
Middag første kveld (3 retters)
Nyttårsbuffet
Midnattscruise med fyrverkeri, dans og god stemning
Ett glass musserende på båten
Reiseleder fra Unik Travel


Tillegg:
Enkeltrom kr 990,- for 2 netter

 

Maks antall gruppestørrelse er 30 personer.

Vi tar forbehold om endring i pris i forhold til avgifter, reiserestriksjoner, endringer i program, hotell, samt eventuelle trykkfeil.

7.9°